Pesch Huidverbetering
Van Alkemadelaan 53
3232 XJ BRIELLE
Tel: 0181-506991
Mob: 06-51293566

Babor Beauty behandelingen

BABOR behoort op het gebied van de professionele schoonheidsverzorging tot de meest succesvolle ondernemingen van de wereld. Dit succes berust zelfs vandaag de dag op de visie van de oprichter van het bedrijf Dr. Michael Babor. Met zijn uitvinding van de onovertroffen en daarom terecht als legendarisch aan te duiden Hy-öl® legde hij de basis voor het merk BABOR.

Tegelijkertijd trof Dr. Babor twee andere visionaire beslissingen. Hij besloot de krachten van de natuur voor de verzorging van de schoonheid in eigen laboratoria te onderzoeken en bruikbaar te maken. En hij positioneerde zijn onderneming van het begin af aan als een exclusieve partner van de schoonheidsspecialiste.
Het intensieve onderzoek van de meest verschillende soorten werkstoffen uit de natuur en de ontwikkeling van eigen BABOR werkstofcomplexen worden onder andere ook met bekende partners zoals de Rheinisch-Westfälische Technische Hochschule in Aken verworven.
Innovatieve en zeer werkzame verzorgingsproducten voor de meest verschillende huidbehoeften zijn het resultaat.

Alle BABOR producten zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten van huidonderzoek. Overeenkomstig de BABOR traditie gebruiken zij alleen uitsluitend pure, natuurlijke plantenoliën en plantenextracten en overwegend natuurlijke actieve stoffen van plantaardige oorsprong. Alle producten hebben een huidvriendelijke pH-waarde om de natuurlijke balans van de huid te beschermen en te behouden. De ontwikkeling en kwaliteitswaarborg in eigen huis maken de formulering van zeer werkzame producten bij een optimale verdraagzaamheid mogelijk. Door reductie van de conservering tot het minimum beperken zijn producten van de hoogste kwaliteit voor BABOR een vanzelfsprekendheid.

Bij een eerste afspraak wordt uw huidbeeld nauwkeurig in beeld gebracht en ontvangt u een persoonlijk huidverzorgingsadvies.

Klik hier voor de prijslijst van de Babor behandelingen

Klik hier voor de webshop van Babor producten.