Pesch Huidverbetering
Van Alkemadelaan 53
3232 XJ BRIELLE
Tel: 0181-506991
Mob: 06-51293566

Specialistische behandelingen

Manuele lymfedrainage

Dit is een massagetechniek die het lymfestelsel activeert. Het doel van deze massage is dit uiterst essentiële afvoersysteem te zuiveren. Door het weefsel te zuiveren van afvalstoffen kan het weefsel herstellen en regenereren (vernieuwen).

<lees verder>

Acnetherapie

Acne is een aandoening die begint in de talgklierfollikel. Normaal gesproken wordt talg via de talgklierfollikel afgevoerd naar het huidoppervlak. Bij acne is deze afvoer belemmerd, waardoor een opeenhoping van talg ontstaat; de comedonen (mee-eters). Bepaalde bacteriën zetten deze talg om in een irriterende substantie. Deze substantie kan door de wand van de talgklier dringen en een ontsteking veroorzaken. Rode bultjes (papels) en puistjes (pustels) zijn het gevolg. De behandeling bestaat uit verschillende onderdelen die, afhankelijk van de ernst van de aandoening, al dan niet gecombineerd uitgevoerd kunnen worden, zoals een dieptereiniging, een peeling, micro dermabrasie, camouflagetherapie, advies en voorlichting.

<lees verder>

Bindweefselmassage

Bindweefsel massage kan effectief worden ingezet tegen de volgende bij de volgende huidaandoeningen: rimpels, algehele huidveroudering en verslapping, doorbloedingsstoornissen, littekens en verklevingen aan het bindweefsel.

<lees verder>

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een veilige huid verbeterende behandeling met een geavanceerd apparaat een gecontroleerde straal van ultrafijne kristallen over de huid gezogen.

<lees verder>