Pesch Huidverbetering
Van Alkemadelaan 53
3232 XJ BRIELLE
Tel: 0181-506991
Mob: 06-51293566

Bindweefselmassage

Indicaties

Bindweefsel massage kan effectief worden ingezet tegen de volgende bij de volgende huidaandoeningen: rimpels, algehele huidveroudering en verslapping, doorbloedingsstoornissen, littekens en verklevingen aan het bindweefsel. Voorbehandeling voor plastisch chirurgische ingrepen.
Bindweefselmassage maakt gebruikt van het eigen herstelvermogen van de huid. Door sterke inwerking op het onderhuidsbindweefsel worden de fibroblasten aangesproken om nieuw collageen en elastine te produceren, deze vezels zijn de ondersteuning van het bindweefsel en zorgen voor stevigheid (b.v. kaakcontour) en elasticiteit (veerkracht) van de huid. Het algehele huidbeeld zal sterk verbeteren. Bindweefselmassage is de anti-aging massage om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan en kan dus ook voor relatief jonge mensen worden toegepast om huidveroudering te voorkomen.

Voor de behandeling

Vind er een intake gesprek plaats. Samen met de klant bespreken wij de wensen, klachten en het verwachtingspatroon en maken wij een foto van uw gelaat. Gezamenlijk maken wij een behandelplan en starten met de voorbereiding thuis.

Behandeling

De behandeling bestaat uit een kuurbehandeling . Afhankelijk van uw wens en huidbeeld kunnen wij in de praktijk werken met een combinatie van bindweefselmassage /chemische peels/dermapen (microneedling) en microdermabrasie. Het is afhankelijk van uw huidconditie welke methode het meest geschikt is voor uw huidconditie. Gedurende de behandeling wordt gebruik gemaakt van ondersteunende producten. Indien gewenst wordt de behandeling afgesloten met het aanbrengen van een camouflerend product, zodat vrijwel niet meer zichtbaar is dat de behandeling heeft plaatsgevonden. Voor een goed resultaat zijn meerdere behandelingen nodig.

Na de behandeling

Gebruik na de behandeling de door uw schoonheidspecialist geadviseerde producten volgens voorgeschreven werkwijze.

Verwachte resultaat

De resultaten met de bindweefselmassage in combinatie met peels, micro needling ,micro dermabrasie en supplementen voor huidverbetering zijn  zeer bevredigend. Als docent bindweefselmassage en behandelaar met een zeer ruime ervaring op dit gebied ben ik een van de weinige schoonheidsspecialisten die deze combinatie behandelingen kan aanbieden.